openlens.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Een hobby die redelijk uit de hand is gelopen. Je komt op plaatsen waar je normaal nooit zou komen. En dat maakt deze hobby juist zo leuk! Van bos tot polder en van hei tot zee.

  Just me

  L   I   N   K   S
   
  Daar moet even op geklikt worden. Anders mis je veel!
   
   
   
   
  Pennenvruchten Peter op:
  Twitter
  Maanstand
  CURRENT MOON
  Laatste artikelen
  Een kleurrijke kop. Eigenlijk zo lelijk als de nacht maar toch heeft het ook wel weer wat.
   

  Kalkoen

  Lees meer...   (24 reacties)
  Leuk tafereel. Aapje die niets vermoedend op de rug van moeder mee mocht. Van te voren niet wetend dat er een gek met een camera zou staan. Maar die stond er. En deed *KLIK*
   
  Achhhh.....
  Lees meer...   (17 reacties)
  Okee, ik moet toegeven dat fotograferen in dierentuinen vaak "makkelijk" is. Maar toch zie je daar dieren die je in het wild niet zo snel tegenkomt. Dus daarom deze wolf die wachtte op zijn hapje. En daar vervolgens mee vandoor ging.
   
  Wolf
   
  Wolf met ontbijt
  Lees meer...   (13 reacties)
  Ik heb geprobeert om de roofvogels tijdens de vlucht te vangen. En dat viel niet mee. Ze waren bijna sneller dan ik kon klikken. Maar mij foppen ze niet. Heb er een paar kunnen vereeuwigen. Niet allemaal top maar ik ben er blij mee.
   
  Photobucket
   
  Photobucket
   
  Photobucket
   
  Photobucket
   
  Photobucket
  Lees meer...   (12 reacties)
  De eerste vakantie zit er op. Bij Rhona had ik het Gaia Park al voorbij zien komen. Nu bleek dat wij er vlak in de buurt zaten. In Belgie, net over de grens. Nieuwsgierig geworden door de foto's besloten wij er ook heen te gaan. Moet zeggen; een heel mooi en ruim opgezet park.
   
  Vandaag maak ik een beginnetje. Mega veel foto's gemaakt dus kan wel een 'paar dagen' vooruit. De roofvogel show; mooi om mee te maken, ze vliegen de scheiding uit je haar.
    
  Zee arend
   
  Zee arend
   
  Zee arend
   
  Volgende keer diverse roofvogels in de vlucht.
  Lees meer...   (16 reacties)
  Net als de koolmees sprak ook deze mus Frans. Hadden brood over dus dat maar op een krukje gelegd. Waar de koolmees het druk had met wormpjes stortte deze mus zich gewillig op het brood. Een Frans ontbijt, was alleen de wijn vergeten neer te zetten.....
   
  Photobucket
   
  Photobucket
  Lees meer...   (19 reacties)
  Terug van weggeweest. Drukke tijden achter de rug waardoor het er even niet meer van kwam. Zelfs een hele maand mijn camera niet in mijn handen gehad. Moet niet gekker worden.....
   
  Deze koolmees vloog af en aan. In de Franse holle boom zaten de kleintjes, wachtend op eten. Op mijn beste Frans vroeg ik "S'il vous plaît continuer à siéger". En hij/zij deed het.
   
  Koolmees
   
  p.s. De foto van de libelle was genomen met de 400mm lens, dus geen macro :-)
  Lees meer...   (13 reacties)
  Loetbos -Krimpenerwaard- afgelopen zondag. (Het domein van Peet) Zonnig maar je waaide uit je verschoning. Toch even een poging gewaagd bij de Peterput. Een toepasselijke naam :-) Heel veel vliegbewegingen maar echt stil zitten deden ze niet, de krengen.
   
  Tot dat deze vlak voor mijn voeten landde en in het gras bleef zitten. Ondanks de wind kon ik hem er toch aardig op krijgen.
   
  Libelle Loetbos Krimpenerwaard
   
  Libelle Loetbos Krimpenerwaard
  Lees meer...   (17 reacties)
  Nee, de pauw in volle glorie kon ik niet te pakken nemen. Had de 400mm lens op de camera en stond gewoon te dichtbij. Nu maar bezig met een tweede body zodat je alles bij je hebt.....
   
  Vandaar dus alleen het koppie van deze pauw. Onder het mom: Mooi blauw is niet lelijk.
   
  Blauw
   
  Paauw
  Lees meer...   (18 reacties)
  Moet niet gekker worden hoor. Kwam ik afgelopen zondag weer zo'n bord tegen. Wéér die handjes, alleen nu met een 'poppetje' erbij. Zal toch geen voorbode zijn? Zal in de nabije toekomst goed kijken waar ik loop.....
   
  Weer drijfzand...
  Lees meer...   (7 reacties)
  Categorieën
  Mijn gereedschap
   
  2 X Nikon D40

  Nikon D40

   
  Nikon Tele 18-200mm
  18-200
   
   
   
  Sigma Tele 120-400mm
  Sigma
   
  Tamron Macro 90mm
  Tamron 90mm
  Het weer

   

  Blijf bij de tijd
  Twitter
   
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl